Сілеусін

Сілеусін (Lупх Іупх) — биік таулардың жыл бойы қар басып жатқан жерлерінде тіршілік етеді. Қары қалың жерлерде тіршілік етуіне байланысты аяқтары ұзын және табаны жалпақ болады.

Ақ қояндарды ұйықтап жатқанда тап беріп немесе иттерше қуып жетіп ұстап жейді.

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *